Pågrund av rådande pandemi av COVID-19 ser vi gärna att ni skickar paket som bärs ut till dörren INTE till utlämningsställen. Skickar ni  till utlämningsställe så kan det ta några dagar innan vi hämtar upp erat paket för att undvika smitta. Vi hänvisar till erat lokala paketombud för information hur ni ska skicka.

Förutsättning för snabb leverans är att köpehandling, felanmärkning och alla eventuella tillbehör, som kan tänkas vara inblandade när felet uppträder, bifogas. Annars kanske vi måste efterlysa tillbehör som minneskort, sladd eller batterier etc. för kontroll vilket kan förlänga leveranstiden några dagar.

Underkänt kostnadsförslag kostar inget om vi får skrota varan. Önskas varan i retur utan åtgärd kostar det totalt 250:- inklusive frakt och moms i dom flesta fallen. Stora objektiv mm som önskas monterade utan reparation kan kosta lite mera.

 

OBS! VI KAN TYVÄRR INTE LÄMNA KOSTNADSFÖRSLAG PÅ EN SERVICE INNAN VI HAR UNDERSÖKT DEN.

Om en produkt som lämnats in för garantireparation eller reklamation efter undersökning visar sej vara skadad av sand, damm, vätska, mekanisk åverkan (stötskada), felaktigt handhavande eller liknande, upphör all garanti att gälla.

Paketera din service väl i en kartong med skyddande material runt produkten så den inte skadas under frakten. Att skicka enbart i ett vadderat kuvert eller liknade rekommenderar vi EJ.

SKICKA ALLTID MED EN FELBESKRIVNING, RETURADRESS, KVITTO & GÄRNA EN EPOST-ADRESS OCH MOBILNR FÖR SMS-AVISERING VID RETUREN TILLSAMMANS MED SERVICEN!!!

OBS! Skicka inte ditt paket som Värde-Post, då får vi åka flera mil för att hämta ditt paket och det är ingenting vi kan garantera att vi hinner göra.

OBS! Skicka inte paket med Schenker till ombud då det inte finns något utlämningsställe på orten, vi får åka flera mil för att hämta ut paket som skickas med Schenker och det finns det tyvärr inte alltid tid till att göra.

 

 

Focus
Metz
Bildnamn
Pentax